Szolgáltatásaink

Szakmai kiszolgálás

Jártál már úgy, hogy megláttál egy szép virágot, de nem tudtad mi az és hogy hogyan kell gondozni, ezért nem merted megvenni? Tanácstalan vagy, hogy melyik porzófajtát válaszd a már meglévő gyümölcsfádhoz? Növényvédelmi problémával küzdesz, és nem tudod, hogy mitévő legyél?

Legyen szó kezdő vagy rutinos kertészről, mindenki járt már ebben a cipőben.

Mi erre is igyekszünk megoldást találni! Szakképzett kertész kollégáink ugyanis nem csak addig szeretik a növényeket, amíg azok a Zanakert kapuin belül vannak. Vásárlóinkat személyesen szakmai tanácsokkal, online olvasóinkat pedig kertészeti tippekkel látjuk el, annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt növények hosszú ideig szépek és egészségesek legyenek.

Prémium minőségű növények és termékek értékesítése

A növények beszerzésekor kollégáink személyesen, magas minőségi elvárásokat fenntartva válogatják össze a termékválasztékot. Szakmai szemmel választjuk ki, gondozzuk és rendezzük el a növényeket, így a Zanakertben sétálva különleges esztétikai élménnyel is gazdagodhatnak vásárlóink. Többek között ettől is lesz kertészetünk kínálata mindig változatos és egyedi.

Ha eddig még nem jártál a Zanakertben, akkor gyorsan tegyél egy rövid kiruccanást a galériában, a facebook vagy az instagram oldalunkon és te is érteni fogod. 😉

Ha tetszenek a képek és sikerült felkelteni a kíváncsiságodat, akkor gyere el hozzánk személyesen és sétálj egyet a mi kis “kertünkben”. 🙂

Házhozszállítás

A nálunk vásárolt nagyobb méretű, vagy nagyobb mennyiségű növény(ek) esetében érdemes kollégáinknál a házhozszállítás felől érdeklődni.

A kiszállítás bizonyos összeghatár felett a környező településekre (Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác) ingyenesen igénybe vehető.

Ezen kívül az összeghatár alatti vásárlás, vagy egy másik településre történő kiszállítás is megvalósítható. Ezekben az esetekben egyedi árajánlatot készítünk a kiszállítás díjazására.
Hogyha élni szeretnél ezzel a szolgáltatásunkkal, akkor azt a növények kiválasztásakor (megjelölésekor) jelezd a segítséget nyújtó kolléga felé és ő tájékoztatni fog a kiszállítás részleteiről.

Törzsvásárlói kedvezmény program

Igen, jól látod! Nekünk is van törzsvásárlói programunk!
Ahhoz, hogy törzsvásárló legyél nem kell mást tenned csak gyűjtögetni a Zanakertes nyugtákat. De van még egy jó hír: a törzskártyánk nem pontokat gyűjt és nem kuponokat ad, hanem folyamatos 10% kedvezményt ad!

Vegyük szépen sorra:

1, Gyűjtsd össze a nyugtákat 50.000Ft összegig. Erre nincs időkorlátozás: akad olyan, aki épp kertet épít és egy vásárlással eléri ezt az összeget; gyakoribb példa, hogy néhány hónap vagy akár év alatt apránként, de összegyűlik.
2, Ha összegyűlt, hozd el és mutasd meg! Azonnal kiállítjuk neked a törzskártyád.
3, Üdv. a törzsvásárlóink között! Innentől kezdve minden vásárláskor a pénztárnál mutasd fel a kártyádat és automatikusan levonjuk a 10% (időszakos akciók esetén 15%!) kedvezményt.

FONTOS:
A törzskártya NEM jár le, NEM veszít az értékéből és NEM kell megújítani. A kedvezmény a legtöbb termékünkre érvényes (növények, virágföldek, tápok, kaspók és kerámiák, stb). Csupán KÉT KIVÉTEL van: a növényvédő szerek és a telepített öntözőrendszer elemei.

Mit szólsz hozzá? Szeretnél te is törzsvásárlói kártyát? 😉

Tágas parkoló

Nálunk a parkolás miatt sem kell aggódnod!

Privát, vásárlóink számára kialakított parkolónk a kertészet területén található, így a bevásárlókocsiról közvetlenül az autóba lehet pakolni a vásárolt termékeket.

A tökéletes vásárlói élmény érdekében a közelmúltban tovább bővítettük és egyirányúvá tettük parkolónkat. Próbáld ki te is! 😉

Kulturált vásárlási környezet

Ha jártál már nálunk, akkor te is tapasztaltad, hogy kertészetünkben a vásárlók és a növények kényelme érdekében speciális elrendezést alakítottunk ki.

A növényeket igények és típusok szerint speciális ágyásokba rendeztük, melyek között járólappal lekövezett utakon lehet közlekedni. Ha esik, ha fúj kényelmesen hozzá leget férni minden növényágyáshoz! 😉

Ráadásul az utak elég szélesek ahhoz, hogy a növények vásárlásához alkalmas bevásárlókosarainkat gond nélkül végig lehessen tolni rajtuk. Kollégáink pedig készségesen segítenek az ágyásokból a nehezebb, nagyobb növények kiemelésében. Így egy vásárlónknak sem kell cipekednie vagy összekoszolnia magát!

Árajánlat

Épp most kezdtél kertépítésbe? Vagy egy hosszabb szakaszra szeretnél sövényt telepíteni? Lehet, hogy érdemes elgondolkoznod az ajánlatkérésen!

Ha nagyobb mennyiségű növényt szeretnél vásárolni kertészetünkből, vagy egy típusból a rendelkezésre álló mennyiségnél több növényre van szükséged, akkor írj egy ajánlatkérő üzenetet a zanakert[kukac]gmail.com e-mail címre!

Az üzenetben add meg a rendelés részleteit: a növény (magyar és latin) neve, fajtája, mérete, mennyisége; illetve a Te elérhetőségeidet: név, telefonszám, e-mail cím.

Kertépítés

Gyakran felmerülő kérdés, hogy kertépítéssel, beültetéssel foglalkozunk-e.

Kertészetünk kertészeti árudaként működik. Viszont vannak kapcsolataink kertépítő és kerttervező vállalkozásokkal, akiket igény esetén jó szívvel tudunk ajánlani. Ezzel kapcsolatban minden esetben személyes egyeztetés során tudunk további tájékoztatást adni.

Karácsonyfák értékesítése

December elején, mikor megjönnek a fenyőfák néhány hétre fenyőárusnak állunk, így egész karácsonyig nyitva vagyunk.

Konténeres fenyőfákkal egész szezonban, vágott fenyőkkel pedig december első hetétől várunk mindenkit szeretettel.

És hogy miért érdemes nálunk venni az Ünnep díszét?

– Mert prémium minőségű, megbízható forrású, magyar gazdaságokban, kifejezetten karácsonyfának nevelt fák közül válogathatsz.

– Mert a nálunk vásárolt fenyőt ingyenesen befaragjuk!
(Hozd magaddal vásárláskor a fenyőtalpat, vagy nálunk is beszerezhettek egy masszív, állítható példányt!)

– Mert ingyenesen házhoz szállítjuk, ezzel tovább könnyítve a karácsonyi készülődést.
Decemberben a Zanakertben vásárolt fenyőfákat – legyen az konténeres vagy vágott fenyő, – Göd térségben (Dunakeszi-Göd-Sződliget-Vác) ingyenesen házhoz szállítjuk!

Ajándékutalvány

Kertbarát családtagnak, barátnak, ismerősnek vásárolnál ajándékot? De bizonytalan vagy, hogy mit szeretne a megajándékozott? Semmi gond! Vásárolj ajándékutalványt!

Zanakert ajándékutalványok több árkategóriában is kaphatók. A többféle címletből összeállíthatod a neked legmegfelelőbb összeget. Utalványaink nem járnak le, így bármikor beválthatók!

További részletek és vásárlás kertészetünk pénztáránál!

%d blogger ezt szereti: