Rólunk

Kertészetünk családi vállalkozás, mely 2013 márciusa óta szakmai kiszolgálással és prémium minőségű növényekkel vár minden kertbarátot.
A mai világban nehéz a nemzetközi áruházláncokkal kis cégként felvenni a versenyt, de mi mégis igyekszünk helyt állni.
És, hogy miért érdemes minket választanod? Mert…

…szakképzett kertész kollégák szolgálnak ki
Mi nem csak addig szeretjük a növényeket, amíg azok a Zanakert kapuin belül vannak. Vásárlóinkat személyesen szakmai tanácsokkal, online pedig kertészeti tippekkel látjuk el, annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt növények hosszú ideig szépek és egészségesek legyenek.

prémium minőségű termékek közül válogathatsz
A növények beszerzésekor kollégáink személyesen, magas minőségi elvárásokat fenntartva válogatják össze a választékot. Szakmai hozzáértéssel gondozzuk és rendezzük el a növényeket, így a Zanakertben sétálva különleges esztétikai élménnyel is gazdagodhatnak vásárlóink.

…ott segítünk, ahol tudunk
A nálunk vásárolt nagyobb méretű, vagy nagyobb mennyiségű növény(ek) esetében érdemes kollégáinknál a házhozszállítás felől érdeklődni. A kiszállítás bizonyos összeghatár felett a környező településekre ingyenesen igénybe vehető!

…megháláljuk a vásárlói hűséget
Nekünk is van törzsvásárlói programunk! Ráadásul a törzskártyánk nem pontokat gyűjt és nem kuponokat, hanem folyamatos 10% kedvezményt ad!

…figyelünk a vásárlók kényelmére
A növényeket típusok szerint speciális ágyásokba rendeztük, melyek között járólapos utakon lehet közlekedni. Ha esik, ha fúj kényelmesen hozzá lehet férni minden növényágyáshoz! Ráadásul az utak elég szélesek ahhoz, hogy speciális bevásárlókosarainkat gond nélkül lehessen tolni rajtuk.
Vásárlóink számára kialakított parkolónk a kertészet területén található, így a vásárlás után közvetlenül az autóba lehet pakolni.

…széles termékpalettával várunk
Egynyári virágok, évelők, cserjék, örökzöldek, fenyők, díszfák, gyümölcsök, fűszerek, mediterrán és tavi növények, földek és trágyák, növénytápok, kaspók és cserepek, Gardena termékek, kertészei kiegészítők és szerszámok, növényvédő szerek, dekorkövek, mulcsok, tipegőkövek, virághagymák és vetőmagok…
Nálunk mindent megtalálsz, ami egy kis hétvégi kertészkedéshez kell!

Munkatársaink

András

Engem azok a vásárlók már jól ismernek, akik házhoz szállítást kérnek a növényekhez. A növények iskolázása, az ágyások karbantartása és feltöltése mellett a növények kiszállítása is az én feladatom, illetve gyakran besegítek én is az értékesítés során .

Fruzsi

Aki járt már nálunk, az személyesen is találkozhatott már velem. Egy ideje azonban elsősorban online munkálkodom: én felelek a Zanakert online felületeiért és válaszolok a messenger-en vagy a weboldalon küldött üzenetekre.

Imre

A 2020-as évtől vagyok a kertészet munkatársa. Ebben az aktív kis közösségben, rendezett kertészetben 17 éves szakmai tapasztalatomat kamatoztatva gondozom, ápolom és értékesítem növényeinket.

Kati

Az elsődleges feladatom a kertészet ügyes-bajos dolgainak intézése és kertészetünk árukészletének összeállítása. A növények beszerzése mellett, értékesítéssel is foglalkozom.

Kriszti

Sokszor találkozhattatok már velem a kertészetben, a növények gondozása és ápolása mellett az egyik legfontosabb feladatom az értékesítés és a vásárolt növényekhez tartozó szakmai tanácsadás.

Melinda

Itt, a Zanakertben időm java részét a pénztárgép mögött töltöm, de sokszor találkozhattok velem öntözés közben is, hiszen én gondoskodom a növények optimális vízellátásáról.

Miki

Régóta erősítem a Zanakert csapatát, ezért sokan már jól ismertek. Az értékesítés és a szakmai tanácsadás mellett az én feladatom a növény védelem is. Valamint az általunk értékesített növények beszerzésében is segítek.

%d blogger ezt szereti: